Trgovina

RIŽEVI FITOCERAMIDI IN NJIHOV DOKAZAN UČINEK PRI NEGI PROBLEMATIČNE KOŽE

Preden spoznaš riževe fitoceramide in njihove učinke pri negi problematične kože, ti bomo predstavili ceramide, ki jih vsebuje človeško telo. Ceramidi so ključni lipidi v vrhnji plasti kože, ki ima barierno funkcijo.

Vrhnjo plast kože si lahko predstavljaš kot steno zaščitnega mehurčka, ki tvoje telo brani pred škodljivimi zunanjimi vplivi in obenem zadržuje vlago znotraj telesa. Lahko bi rekli, da so ceramidi glavna sestavina tega mehurčka. Če pa jih primanjkuje, lahko zaščitni mehurček poči. Posledično organizem nima zdrave zaščite pred zunanjostjo in pojavljati se začnejo težave s suho, aknasto in problematično kožo.

Kako vem, da imam dovolj ceramidov?

Če ti ceramidov primanjkuje, torej če je tvoja kožna bariera porušena, postane koža suha, aknasta, začne se luščiti, srbeti, pordi, pojavijo se atopični dermatitis in tudi gubice. V primeru gubic se to zgodi tudi zaradi staranja, saj telo z leti proizvaja manj ceramidov in tudi nivo že obstoječih se niža. Če pri sebi opažaš te težave, nimaš zdravo delujoče kožne bariere. V tem primeru je res skrajni čas, da telo napihne nov zaščitni mehurček.

 

Riževi fitoceramidi Amazing You Beauty

 

Kako naj svojo kožo podprem?

Pri negi problematične kože si pomagaj in telesu dodaj takšne ceramide, s katerimi bo samo, na naraven način, poskrbelo za zdravo kožo. Najbolje je, da mu dodaš riževe fitoceramide, saj ta prestižna sestavina (per se brez glutena) klinično dokazano od znotraj izboljša stanje kronično suhe kože za več kot 60 %.

 

Riževi fitoceramidi Amazing You Beauty

Ta raziskava je bila opravljena na Japonskem. Starost udeležencev se je gibala med 25. in 32. letom starosti. Vsi so imeli problematično kožo zaradi kronično suhe kože, ki ni bila zdravljena z zdravili. V namen raziskave so 6 tednov jemali riževe fitoceramide in po koncu opazili osupljive rezultate. Raziskovalci so primerjali podatke o stanju njihove kože pred in po 6 tednih jemanja riževih fitoceramidov in ugotovili so, da se je čisto vsem izboljšal videz kože, in to do kar več kot 60 %!

 

Riževi fitoceramidi Amazing You Beauty

Rezultati so razkrili:

  1. Riževi fitoceramidi so pripomogli, da se je pri udeležencih izrazito zmanjšala neprijetna srbečica.
  2. Odpravili so tudi težave s suho in pordelo kožo.
  3. Nivo vode v koži se je občutno povišal, zaradi česar je postala koža prijetno gladka. Posledica tega pa je bila, da koža ni bila več hrapava in - število kožnih gub se je vidno zmanjšalo!
Riževi fitoceramidi Amazing You Beauty
Dokazano je tudi, da imajo riževi fitoceramidi med vsemi ceramidi (glede na izvor) največji vlažilni učinek.
 

Učinkovita nega problematične kože od znotraj

Če se le da pomagati, si res ne zaslužiš trpeti. Ni prav, da te suha, aknasta in problematična koža z morebitnimi gubicami spravlja v slabo voljo. Za to res obstaja rešitev, le priložnost ji moraš dati.

Zato smo ti pripravili povezavo do tvoje 6-tedenske zaloge riževih ceramidov:

Klikni tukaj za: Hair Skin Nails – izboljša tudi stanje tvojih las in nohtov 😉

Klikni tukaj za: Skin Glow – dodatna podpora s hialuronsko kislino za bolj navlaženo kožo.

 

Riževi fitoceramidi Amazing You Beauty

Povzeto po članku: Clinical investigation of skin-beautifying effect of a beauty supplement - rice ceramides.