Trgovina

O nasVIZIJA

Osnovna vizija blagovne znamke Amazing You je ponuditi tržišču inovativne in sestavinsko dovršene izdelke, ki ponudijo tisto, za kar so ustvarjeni.

Vse skupaj pa se začne pri samih formulacijah, ki so plod domačega znanja in razvoja. Naši strokovnjaki, ki so specializirani na področju kozmetičnih izdelkov in prehranskih dopolnil, sledijo najnovejšim trendom in ugotovitvam iz znanstvenega sveta.CERTIFICIRANA PROIZVODNJA

Ponosno lahko rečemo, da so vsa prehranska dopolnila in kozmetični izdelki Amazing You proizvedeni v Sloveniji, v našem modernem in certificiranem proizvodnem obratu na Primorskem. Natančnost in skrb pri proizvodnji prehranskih dopolnil potrjujeta tudi standard ISO 22000 in certifikat GMP za dobro proizvodno prakso. Ko gre za kakovost, pri nas ni heca!

PREDNOST NAŠIH FORMULACIJ

Poleg dejstva, da smo 100-% slovensko podjetje, blagovna znamka Amazing You izstopa tudi po dobro premišljenih in zelo dodelanih formulacijah, ki delujejo na težave celostno. To pa dosegamo s sinergističnim učinkom več sestavin, ki jih premišljeno kombiniramo med seboj. Kajti moč, ki jo daje unija več sestavin, je vsekakor večja od učinka ene same sestavine.

VARNOST SESTAVIN

Ker je trg prehranskih dopolnil na žalost preplavljen s preparati, ki vsebujejo veliko nekoristnega, vprašljive kakovosti, je naša vloga še toliko bolj pomembna, da lahko svojim strankam zagotovimo varne in najkakovostnejše sestavine.

Namreč, vse sestavine, ki so uporabljene v izdelkih Amazing You, so izbrane pri certificiranih evropskih dobaviteljih, ki jih redno nadziramo in tudi sami sledijo najvišjim standardom ISO 22000. Dejanska vsebnost in učinkovitost učinkovin pa sta preverjeni tudi v evropskih laboratorijih.