Trgovina

KAJ TOČNO JE KOLAGEN IN KAKO LAHKO SPODBUDIŠ TELO, DA GA PROIZVAJA SAMO?

 

Prepričani smo, da je tvoje uho vsaj enkrat v življenju že ujelo besedo kolagen. Ampak … ali veš čemu točno služi kolagen in kako lahko spodbudiš telo, da ga proizvaja samo?

Kaj točno je kolagen?

Na kratko – kolagen je lepilo našega telesa. Telo za svoje delovanje nujno potrebuje beljakovine in kolagen je glavna beljakovina v telesu. Kolagen namreč sestavlja:

  • hrustanec,
  • vezi,
  • tetive,
  • kosti in
  • zobe.

Navzven se njegove funkcije kažejo na:

  • čvrsti in elastični koži,
  • močnih nohtih in laseh.

Navznoter pa:

  • v nebolečih sklepih in vezeh,
  • zdravih zobeh in
  • v brezhibni prebavi.

Zdaj ko veš, kako ključna je vloga kolagena, pa ti moramo zaupati še dramatičen zaplet … Po 20. letu začne nivo kolagena upadati in tudi telo ga tvori manj, zato pri tem potrebuje spodbudo.

Kako naj spodbudim telo, da tvori kolagen samo?

Z aktivnimi sestavinami, ki jih telo tako ali tako potrebuje za tvorbo kolagena. To so vitamin C, vitamin B2, baker in MSM. Vse te sestavine lahko naenkrat zaužiješ v prehranskem dopolnilu Hair Skin Nails, kar bo telesu omogočilo, da po naravni poti samo tvori kolagen in ga tudi ustvarja tam, kjer ga primanjkuje.
Ja, telo je TAKO pametno, če mu daš prave gradnike.

Če svoje telo redno spodbujaš, da tvori kolagen, imaš gotove možnosti, da po 35. letu koža ne bo uvela, ne bo polna gub, lasje bodo še vedno prožni in sijoči pa tudi telo ne bo imelo težav pri delovanju zaradi pomanjkanja ključnih gradnikov.
Če pa telesa ne spodbujaš, da proizvaja kolagen, se lahko pustiš presenetiti, kaj bo po tvojem 35. letu, vendar posledic ne bo več mogoče odpraviti.

Zakaj naj kolagen tvori telo samo?

Verjetno poznaš kolagen kot dodatek v obliki praška ali kapsul, vendar je učinkovitost takšne oblike izjemno vprašljiva! Telo deluje po svojih procesih in ne tako, kot si morda predstavljaš. Raziskave kažejo, da ni nujno, da bo telo poslalo kolagen tja, kamor bi si nekdo želel, npr. za povečanje elastičnosti kože. Druge raziskave spet kažejo, da kolagen po zaužitju ni kos spremembam pH v črevesju in se uniči, preden ga telo sploh absorbira!

Ravno zaradi takšnih neljubih situacij je treba telo podpreti z gradniki, ki ga ustrezno oskrbujejo, da tvori kolagen samo, na naraven način.

In kako naj ustrezno poskrbim zase?

Kar je očem vidno, se zares pokaže šele po 35. letu – po vsej izpostavljenosti sončnim žarkom, vremenskih vplivom, določenemu življenjskemu slogu itd. Šele takrat lahko vidiš svoj rezultat, na katerem je temeljil tvoj trud (ali pa tudi ne) v preteklih letih.
Lahko pa se spremembe kažejo na tvoji koži in počutju tudi že zdaj – daj malo pozornosti na to.
Vzemi si nekaj minut in primerjaj kožo, lase, nohte in morebitne bolečine v telesu zdaj in pred 25. letom. Kakšno je stanje?

V vsakem primeru je rešitev le ena – PREVENTIVA – in ne kurativa, ker lahko zamudiš vlak, ki se ne vrne več nazaj.
Prikliči kolagen v bran z le 2 kapsulama na dan in podpri telo, da bo SAMO poskrbelo za njegovo sintezo.

Naroči svojo pošiljko še danes!

*Ni primerno za nosečnice ali če jemljete kontracepcijo. Za vas smo pripravili Skin Glow.